REINIGING TOT IN DE DETAILS
FRISVOOR|DEDEUR
 


Ben je het zat om telkens naar de wasstraat te moeten rijden? Geen zorgen, Fris voor de Deur brengt de wasstraat gewoon naar jou toe. Ons doel is om jouw auto tot in de puntjes te verzorgen, zowel van binnen als van buiten, met als resultaat een wagen die straalt alsof hij net uit de showroom komt.


Fris voor de Deur is gevestigd in de regio Bussum / Het Gooi. Hoewel dit een passieproject is naast mijn fulltime baan, sta ik op dinsdag en donderdagavond graag voor je klaar van 16:30 tot 21:00, en op zaterdag van 9:00 tot 18:00.


Voor de werkzaamheden heb ik enkel een tuinslangaansluiting en stroom nodig, binnen een straal van 30 meter. Tijdens het schoonmaken probeer ik, wanneer mogelijk, beeldmateriaal vast te leggen dat we delen op Instagram. Klik op het Instagram-logo om mijn geleverde werkzaamheden te bekijken.


Laat Fris voor de Deur jouw auto onder handen nemen en ervaar het gemak van een professionele autoreiniging, zonder dat je zelf naar de wasstraat hoeft te rijden. Boek vandaag nog je afspraak en geniet van een stralend schone auto, recht voor je deur. 


Bel of whatsapp gerust naar 0625077265 
E-mailen
Bellen
Instagram